dimecres, 6 de novembre del 2013

Proposta davant l'Assemblea de Batles

Com ja sabeu, la situació de l’educació segueix sense canvis. 
Davant les dificultats de negociació amb la Conselleria, l’Assemblea de Docents, ha convocat vaga al sistema educatiu pel dia 8 de novembre.
Dia 8, també, hi ha convocada una Assemblea dels Batles de la part forana per debatre, entre altres coses, el conflicte de l’Educació. 
Davant les reaccions per part de la Conselleria a la vaga i la resta d’accions dutes a terme, pensam que hem de trobar altres formes de fer arribar la nostra opinió i que afectin el menys possible als nostres fills. Per això des de la FAPA s’ha organitzat que el dia 7 de novembre a la majoria de municipis de les Illes es faci arribar una carta als Batles, perquè expliquin a la Conselleria que com a col·lectiu seguim rebutjant la implantació dels canvis que no sorgeixin del consens i del diàleg amb la comunitat educativa.
Per això us fem arribar la següent proposta unitària de totes les APIMA del terme i una còpia de la carta que es lliurarà als Batles.

L’APIMA INFORMA

CONCENTRACIÓ, dijous dia 7 de novembre a les 19 h davant l’Ajuntament de Felanitx.

MOTIU: Demanar al Batle que doni suport a les peticions de la Comunitat Educativa de Felanitx davant l’Assemblea de Batles de la part forana.

 OMPLIM-LA DE VERD!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada