dimecres, 29 de gener del 2014

Reunió en la Conselleria

Volem informar-vos que la setmana passada es va realitzar una reunió de les APIMAs dels centres de Felanitx amb la consellera d’Educació. Aquesta va ser la resposta a la demada feta Consell Escolar Municipal del juny passat on davant els esdeveniments que es veien venir, vam demanar una reunió perquè ens expliquessin la situació i quines solucions aportaven. 
Set mesos després ens van citar, hi van anar el batle de Felanitx, la regidora d’Educació i dos representants de cada APIMA dels centres de Felanitx. Entre tots vam preparar un document conjunt on expressàvem les nostres preocupacions com a pares i vam adjuntar les llistes d’incidències dels centres de l’inici de curs i aplicació del TIL que ens havien fet arribar cada escola. 
Aquí teniu l'enllaç del document vam escriure els representants dels pares (no hi són les incidències dels distints centres). 
El resultat no va ser satisfactori perquè en cap moment hi va haver intenció per part seva d’escoltar les nostres queixes, es van passar dues hores intentant justificar que allò que fan és el correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada