dimarts, 24 de setembre del 2013

Activitats i propostes - setembre


Benvolguts pares i mares:
Com vam acordar a la reunió informativa que vam tenir el dimarts 17 de setembre vos posarem al dia de les novetats i les activitats que hi ha programades en breu.
La decisió majoritària dels assistents a la reunió de fer Aules Buides per donar suport a la comunitat educativa, va tenir un seguiment massiu tant dijous com divendres de la setmana passada a tots els nivells, infantil, primària i ESO.
Hem de dir que aquesta mateixa proposta va ser duta a terme a totes les escoles del terme de Felanitx i en altres centres arreu de les illes, cosa que va fer que amenacessin amb denúncies als pares pel fet de no dur els nins a classe. Vos adjunt un document que ens va fer arribar la FAPA tranquil·litzador respecte a aquesta decisió i citant paraules d’inspecció, es precisa un absentisme greu per que s’obri un expedient per aquest motiu.
Per tant pensam que no cal patir per això.
Avui i demà es tornarà a votar en altres centres del terme de Felanitx mantenir les Aules Buides novament dijous i divendres d’aquesta setmana, nosaltres des de la Junta de l’APIMA vos transmetem aquesta possibilitat i per saber el parer de la majoria, realitzarem una votació (papereta i urna) demà dia 25 de setembre de les 18 a les 21 h a l’edifici del carrer de Zavellà.
S’ha organitzat així per intentar donar màxima comoditat als pares. Després de la votació es farà el recompte dels vots i s’exposarà els resultat al facebook, als correus que tenguem i un cartell a la porta dels edificis de l’escola. Recordam una vegada més que es tracta de la opinió de la majoria però que la decisió de dur els nins a l’escola és personal i ho deixam a judici o circumstàncies de cada família per repetir les Aules Buides aquesta setmana.
Esperem que la setmana que ve estigui tot en millors condicions.
En segon lloc, pot ser haureu vist a la premsa la notícia de que 25 centres concertats de Balears donen suport al TIL. Hem d’aclarir, per que ho hem investigat, que es tracta de la “Confederación Española de Centros de Enseñanza” i que sapiguem no són 25 si no uns 4 centres els que hi estan adherits a les Balears. Així com el nombre d’alumnes que explica la notícia tampoc correspondria a la realitat.
En tercer lloc, per DIJOUS 26 DE SETEMBRE, es prepara una concentració de 17 a 20 h al PARC MUNICIPAL, inicialment s’havia de fer a la plaça de “LES PALMERES”, però per qüestions de seguretat viària s’ha canviat la ubicació.
Es tracta d’una idea que ha sorgit de l’assemblea de docents i han convidat a les APIMAS a participar. La Comunitat educativa i APIMAS de tot el terme de Felanitx han organitzat unes hores de tallers i música en directe, xeremiers i batucada, tot amb aire de festa, però també per ser escoltats. Es llegirà un manifest i esperam que tothom gaudeixi de les activitats. Vendrà gent d’altres pobles perquè això mateix es farà en 4 pobles més a l’hora i també aglutinaran a la gent dels pobles veïns per poder així donar-li més ressò. No és una tractorada però trobam que pot ser una bona forma de fer un poc de renou sempre des de la forma més respectuosa possible.
Vos hi esperam a tots, com més serem millor ens ho passarem!
Quart: Com ja sabreu molts, des de l’escola han dissenyat unes camisetes verdes però per escola concertada. Qui lliurement les vulgui adquirir heu de saber que tenen un cost de 6 euros i vos heu de posar en contacte amb na Maria A Monjo a l’edifici d’infantil, na Francisca Cler a l’edifici de primària o na J. Maria Sierra a l’edifici d’ESO.
Cinquè, MANIFESTACIÓ DE DIA 29 DE SETEMBRE.
Dia 29 hi ha convocada una manifestació a Palma a les 18 h. Per qui li interessi, sapigueu que tant a l’escola, com l’associació de veïns de Felanitx com directament als autobusos Caldentey es poden apuntar per anar-hi en bus.
En els busos posats per l’associació de veïns es pagaran 2 ò 3 euros per persona els socis de l’associació de veïns i 7.5 euros els no socis, i els busos Cladentey 7,5 euros per persona. Des de l’escola queden places molt limitades i només si hi hagués un interès massiu s’intentaria negociar que en posessin més. La partida cap a Palma està prevista a les 16 h i la tornada aproximadament a les 21:30h.
Per tal de poder anar tots junts durant la manifestació, malgrat el camí el fem per separat, es donarà un punt de trobada que encara no està concretat. En tenir-lo el vos farem saber.
Algunes de les adreces recollides el dia de la reunió poden no estar ben transcrites i per la qual cosa vos demanam que faceu córrer aquesta informació i que si algú va donar l’adreça i no ho ha rebut ens enviï un correu per tal de tenir l’adreça correctament.
Gràcies a tots. Estarem en contacte.
Qui tengui idees, propostes o vulgui comentar alguna cosa li pregam que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.
Felanitx a 23 de setembre del 2013 .

La Junta de l’APIMA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada