dimecres, 21 de maig del 2014

II Festa Primavera

Benvolguts pares i alumnes:
VOLEM ANIMAR-VOS A PARTICIPAR EN LA II FESTA DE PRIMAVERA!
Enguany serà el dia 31 de maig, a l’edifici de secundària, i començarà devers les 11h. Hi haurà Batucada, tallers variats, mostra de jocs dels nostres padrins, exposició de manualitats que han fetes els nins, concurs de fotografia* i un concurs de capells pels nins i adults que es quedin a dinar i moltes sorpreses més!
Els que ja vàreu venir l’any passat sabeu que ens ho vam passar d’allò més bé i esperam que enguany encara surti millor.
Per finalitzar no pot faltar UN BON PLAT DE PAELLA, que enguany la farà n’Antònia Maria, mestra de l’edifici de secundària.
Els tiquets per la paella es podran adquirir a la secretaria dels edificis o a la tutora/r del curs.
Els nins de l’escoleta no pagaran però s’han d’adquirir tiquets per tal de poder fer la previsió, els nins i nines de primària pagaran 5 euros i els de secundària i els adults 7 euros. Amb el tiquet hi entra un plat de paella, vi, aigua i una peça de fruita.
Teniu temps d’adquirir els tiquets fins dia 27 de maig, si sou al·lèrgics a algun aliment, per favor, feu-nos-ho saber.
Amb el tiquet del dinar es podrà votar al concurs de fotografia i en acabar de dinar es donarà al guanyador del concurs tant de la categoria d’ESO com la de primària un val de 50 euros per adquirir material d’esport a “De cap a peus”.
I com què l’any passat vam tenir molt de sol ens posarem davall ombra, però també hem cregut oportú que enguany féssim un concurs de capells, el capell més original dels alumnes i el més original dels pares que siguin al dinar també tendran un premi!
Qui vulgui postres els alumnes de tercer d’ESO posaran una paradeta amb dolços per poder fer algun guany pel seu viatge d’estudis i qui vulgui refrescs o cafè el podran adquirir al bar de l’escola.
NO VOS HO PODEU PERDRE, LA DIVERSIÓ ESTÀ GARANTIDA!
Per acabar-vos d’engrescar esperau a veure el fulletó que vos repartiran d’aquí uns dies.
VOS HI ESPERAM A TOTS!
Els alumnes d’ESO han proposat dur cadascú els seu plat i coberts per evitar residus innecessaris i ens sembla una idea excel·lent, però qui no els pugui dur en tendrà allà.
*CONCURS DE FOTOGRAFIA:
-Hi haurà un premi per primària i un per ESO.
-Tema: “El meu poble i jo.”  Màxim 2 fotografies per alumne.
-Últim dia per entregar-les: 26/05/21014.

-Enviar-les per correu electrònic a apimasantalfons@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada