dimecres, 11 de febrer del 2015

Enquesta

Benvolguts pares i mares, 
Els dies 6 i 7 de març es duran a terme les Jornades de Família i Escola organitzades per la FAPA conjuntament amb la Universitat, i ens han demanat que col·laborem contestant una enquesta breu que s'ha pogut fer gràcies a la col·laboració de la Fundació GADESO i després de l'anàlisi de dades es farà un document de resultats que ens enviaran i vos farem arribar. 
Només s'hauria de respondre una enquesta per família i atesa la diversitat de tipus de famílies que existeixen, diríem que una per "casa". 
L'enquesta es pot respondre, doncs, via internet amb l'enllaç http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=1900571 i no fa falta fer res més o en format paper (aquí el desgarregareu en format pdf) i fer-la arribar al tutor dels vostres fills i nosaltres les recollirem, recordau que qui respongui en un FORMAT no ho pot fer en l'altre. 
El termini màxim per a la recollida d'enquestes és el 24 de febrer
Pel que fa a la formulació d'algunes preguntes, heu de saber que si són de resposta múltiple ho indica. Si no diu res, el que es pretén és que indiqueu l'opció preferent. Recordau, només una resposta per "casa". 
En breu vos farem arribar també tota la informació de les Jornades per si és del vostre interès assistir-hi, es faran tallers i debats sobre educació molt interessants. 
Per qualsevol dubte estam a la vostra disposició.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada