dijous, 26 de novembre del 2015

Assemblea general de socis

Benvolguts pares i mares: 


La Junta directiva de l'APIMA convoca tots els seus socis a l'Assemblea General que tendrà lloc el proper dimarts 1 de desembre, a les 20.30 hores, a la sala d'actes del centre d’educació secundària Es Lledoner.

L'ordre del dia serà:

 1.- Intervenció del Policia Tutor que ens explicarà la seva feina i també els resultats del projecte “MOU-TE AMB EL CAP” que duen a terme juntament amb serveis socials i l'àrea de desenvolupament local amb la col•laboració dels centres educatius.

 2.- La Directora de l’escola ens explicarà un projecte nou de fer una aula d’informàtica a l’escoleta. Haurem de votar si feim una aportació econòmica a aquest projecte.

 3.- Novetats del curs, APIMA lectora, canvi d’horari, nadales a l’edifici de secundària, descompte en les excursions.

 4.- Resum de les activitats de l‘APIMA durant el curs passat: Bunyolada de les verges, Rosari de Tots Sants, Xocolatada de Nadal, Fogueró de Sant Antoni, Aportació econòmica per a les activitats realitzades durant la setmana del llibre,  Subvenció de samarretes per als fills de socis, Conèixer Felanitx (visita al Castell de Santueri), Festa de Primavera.

 5.- Informació de l’estat dels comptes.

 6.- Informació del nombre de socis.

 7.- Renovació de la Junta Directiva de l’Associació. Es precisen nous membres per la Junta, tothom qui en vulgui formar part està convidat a fer-ho. Com més opinions tenguem millor estaran representats els nostres socis.

 8.- Precs i preguntes.

 9.- Una tasseta de xocolata calenta amb un tros de coca casolana per endolcir la nit.

 Vos esperam a tots. 

Felanitx, 23 de novembre de 2015

 LA JUNTA DIRECTIVA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada