divendres, 15 de gener del 2016

Fogueró de Sant Antoni 2016

Ja tornam ser a Sant Antoni i com ja és tradició s’acosta la “TORRADA” de l’escola, any rere any des dels padrins, pares i nins de totes les edats passam una vetllada en família inoblidable. 
Enguany serà dia 22 de gener, si el temps ho permet, a l’edifici de secundària. A les 20 h començarà la festa: La DIMONIADA i la BATUCADA encendran el fogueró i després BALL DE BOT amb l’actuació dels nins de ball de bot de l’escola. 
Podrem torrar i es podran adquirir els tiquets del menjar tant allà mateix com comprar-los anticipadament. Però vos agrairíem que els compràssiu amb antelació per poder fer una bona previsió. Els podreu trobar a l’escola, cada tutor en disposarà. 
En cada tiquet hi entrarà un tros de llonganissa, un botifarró, un tros de panxeta i pa, tot això valdrà 2 euros pels socis i 3 euros pels no socis (venda anticipada fins dimecres 20). Si l’adquiriu el mateix dia al fogueró el tiquet costarà 4 euros. Vos recordam que encara sou a temps de fer-vos socis, podeu trobar el full d’inscripció al nostre bloc o demanar-lo als tutors.
Els alumnes de 4rt d’ESO vendran coques casolanes, per guanyar un parell de doblers pel seu viatge de final de curs. 
Podrem comprar begudes i cafès al bar de l’escola. Tampoc no faltarà vi de franc pels pares.
Gaudirem de l’actuació del grup ABENIARA, que han volgut col·laborar en la nostra festa i els ho agraïm sincerament.
Celebrarem novament el Concurs de “Ninots”, entre els alumnes d’ESO. Com sabeu, consisteix en què facin per grups una figura per cremar damunt el fogueró. Es cremaran totes menys la que guanyi, que serà indultada fins l’any que ve i llavors obrirà el nou fogueró. A part, el grup guanyador tendrà algun altre premi. 
No vos ho podeu perdre! Desitjam que vos ho passeu molt bé, que gaudiu d’una vetllada en família, que com nosaltres, en acabar ja penseu en tornar l’any que ve!
VOS HI ESPERAM A TOTS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada