dissabte, 23 de gener del 2016

Foc i Fum!!

Ahir vam fer la Torrada de l’escola. 
Una bona nit, gràcies a la Batucada i la Dimoniada i als nins de Ball de Bot de l’escola que van encetar la festa, després pares i mestres es van sumar a la ballada amb la música d'Abeniara, dels que vam poder gaudir gràcies a la seva bona disposició, des d'aquí la nostra gratitud més sincera. Vam poder torrar sense tenir gaire fred i ballar fins ben entrada la nit. 
Es fan rifar obsequis donats per Abeniara, bar Can Biel, bar Can Pere Antoni des Carritxó, es Forn de la Soledad, La Caixa, Fotografia Bennàssar, Black cats, can Manxa... moltes gràcies a tots per col·laborar en fer la festa més animada. 
En la Rifa només dos dels números premiats no van recollir el seu premi, van ser: 2420 (un obsequi donat per la Caixa) i 1145 (un obsequi donat per Abeniara). Si sou els afortunats vos podeu posar en contacte amb nosaltres i els fos farem aribar. 
No podem deixar de fer menció a la disposició incondicional d'en Damià Nicolau de Transports Nicolau, que mai té una negativa quan a hores intempestives i sense previ avís li demanam que ens dugui la llenya del fogueró fins a l'escola.
També volem donar les gràcies a l'escola per fer-nos fàcil i ajudar-nos a organitzar aquesta festa i així contribuir a les nostres tradicions. 
Tenguérem ninot guanyador, després de intensa deliberació del jurat, per obrir el fogueró de l'any que ve. 
I ja només ens queda agrair-vos a tots la vostra presència, per què sense vosaltres no hi hauria festa.
Moltes gràcies a tots i fins l'any que ve!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada