divendres, 27 de maig del 2016

Stop Bulling / Festa Primavera - 2016

Dissabte passat vam gaudir de la Festa de Primavera.
Per quart any consecutiu vàrem tenir un dematí fantàstic seguit d'un dinar tranquil i entre amics.
Hi va haver més activitats que mai, tant per a nins com per a pares, i tots en ho vam passar molt bé. Gràcies a tots els mestres i professors de l'escola que han preparat durant setmanes aquesta diada per que surti ben lluïda. 
Com també és tradició vam tenir el concurs de fotografia que enguany duia per tema: STOP BULLYING. El van guanyar n'Aina Bennàssar Mas de 6è de primària i n'Alba Chaves López de 3r d'ESO. La nostra enhorabona a les dues guanyadores i també a tots els participants, que no ho varen posar gens fàcil als que havien de triar. Moltes gràcies a tots. 
Vàrem repetir menú, i el nostre amic Xisco Serra es va tornar a cuidar de fer-nos arribar oli de la seva producció per poder fer una amanida única! 
Vam poder estar tots a l'ombra i les rotllades traspuaven germanor i bon ambient, endolcides per les coques que varen fer els alumnes de tercer, preparant el seu viatge de l'any que ve. 
Gràcies a tots els que vàreu venir i participar d'activitats i del dinar, que sense vosaltres no és possible el caliu que es necessita per fer que tots ens sentim EN FAMÍLIA.
FINS L'ANY QUE VE!

Aquí teniu les fotografies quanyadores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada