dimecres, 18 de maig del 2016

IV Festa de Primavera

Dissabte, 21 de maig, aproximadament a les 11 del matí, a l’edifici de Secundària començaran les activitats de la IV Festa de Primavera.
Hi haurà Batucada, teatre, concurs de fotografia* i moltes activitats que faran que passem un dematí fantàstic!
Després qui vulgui podrà quedar a dinar, hi haurà un poc de picada, pollastre rostit, pa, amanida, fruita, aigua i vi pels adults. Si sou al·lèrgics a algun aliment, per favor, feu-nos-ho saber. 
Com què no disposarem de racions extra, és precís que compreu els tiquets de forma anticipada, hi haurà temps fins dia 18 de maig per comprar-los i valdran 5€ pels socis i 7€ pels no socis. Els tiquets pel dinar es podran adquirir a la secretaria dels edificis o a la tutora/r del curs. 
A més a més, per fomentar el reciclatge i evitar l’abús de plàstics vos volem demanar que cada un dugui el seu plat, coberts i tassó. De tota manera, per qui no el pugui dur, es podran adquirir lots a un preu simbòlic de 1€ cada un.
Com sempre podrem comprar els postres als nins de tercer, que així començaran a preparar el seu viatge de quart. Qui vulgui refrescs o cafè el podran adquirir al bar de l’escola.
Amb el tiquet del dinar es podrà votar al concurs de fotografia, els guanyadors del concurs tant de la categoria d’ESO com les de primària tendran un val de 50€ per adquirir material d’esport a “De cap a peus”. 
La Festa de Primavera ja s'ha convertit en una tradició i esperam que tots en participeu!

* Concurs de Fotografia:
  • Hi haurà dos premis un per primària i un per ESO. Això pot tenir modificacions segons el nombre de fotografies rebudes de cada categoria. 
  • Tema: “STOP BULLYING”. Màxim 2 fotografies per alumne.
  • Darrer dia per entregar-les: 18/05/21014.
  • Enviau-les per correu electrònic a apimasantalfons@gmail.com 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada